woensdag , 24 april 2024
AmstelGlide Grand Prix

Gebrek aan thermiek speelt AmstelGlide 2017 parten

Soesterberg, 8 juli 2017 – Het zit de deelnemers van de AmstelGlide 2017 op Soesterberg niet mee. Door gebrek aan thermiek heeft de wedstrijdleiding van de ACvZ iets na 15:00 moeten beslissen om de dag te cancellen.  Voor zij die nog een startje willen maken wordt startcapaciteit beschikbaar gemaakt. En anders is het afbreken, kist in de aanhanger en voorbereiden voor de BBQ.

Zondag 9 juli, is een uitwijkdag. De wedstrijdleiding heeft aangeven deze dag inderdaad in te gaan zetten. Helaas is er dan een klein aantal deelnemers dat verstek moeten laten gaan, maar het overgrote deel zal ook dan weer aanwezig om opnieuw een poging te wagen. De weersverwachting ziet er volgens de deskundigen beter uit.