vrijdag , 21 juni 2024

KLM introduceert Flight Bundle

Amstelveen, 18 oktober 2017 – Begin oktober 2017 lanceert KLM voor Europese vluchten de KLM Flight Bundle. Met dit nieuwe product kunnen klanten van KLM meerdere tickets in één keer aanschaffen.

Bundels zijn op basis van verschillende variabelen volledig aan te passen aan de wensen en behoeften van de klant. De prijs voor alle tickets binnen de Flight Bundle is vooraf vastgelegd.

Klanten hoeven niet direct bij aanschaf hun vlucht te boeken, ze kunnen de tickets verzilveren zodra de reisplannen en reisdata bekend zijn. Voor alle tickets in de Flight Bundle geldt dat klanten kunnen boeken tot en met de laatst beschikbare stoel. Dit geldt voor alle vluchten dus ook in weekends en schoolvakanties.

Naast de bestemming, kunnen klanten ook het aantal tickets, het aantal gebruikers van de bundel en de vooruitboekperiode zelf kiezen. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs.

KLM Flight Bundle wordt aangeboden in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Optiontown, specialist in innovatieve online salesmodellen voor Airlines. Met de lancering van KLM Flight Bundle gaan KLM en Optiontown voor het eerst samenwerken.