dinsdag , 28 mei 2024

Tecnam levert de eerste drie van dertig P2006T Special Mission Platforms

Capua (I), 29 november 2017 – Tecnam heeft de eerste drie van dertig P2006T Special Mission Platforms (SMP) afgeleverd bij een geografisch data-acquisitiebedrijf.

De drie nu geleverde vliegtuigen maken deel uit van een contract, om in totaal 30 SMP-vliegtuigen, dat de vloot moderniseert. Het bedrijf heeft opties voor nog eens 24 P2006T SMP-vliegtuigen na de levering van de eerste 30 vliegtuigbetrokkenheid.

Voor dit vliegtuigencontract wordt de Tecnam SMP geleverd met zijn standaard, in de praktijk bewezen, missie-energiesysteem en toegewezen luik voor meerdere sensorpakketten, beheerd door Tecnam als ontwerpwijzigingen voor typecertificering. Het contract voorziet ook in aanvullende ontwerpdiensten van Tecnam om de installatie te optimaliseren voor specifieke sensorpakketten.

Link:
– www.nl.tecnam.eu