zaterdag , 18 mei 2024
Multi Pilot Simulations

MPS verhoogt de productiecapaciteit

Groenekan, 20 december 2017 – Multi Pilot Simulations (MPS) opende een vierde productiehal, die de productiecapaciteit van het bedrijf aanzienlijk verhoogt. Met deze uitbreiding heeft MPS momenteel meer dan 3.700 vierkante meter productieruimte, zowel in Nederland als in Duitsland. De nieuwe productiehal omvat natte en droge reinigingsruimten en een ultramoderne spuitcabine.

Door deze uitbreiding kan MPS de productie met een factor vier verhogen. De nieuwe hal zal worden gebruikt voor mechanische productie en integratie, terwijl de vorige zalen zullen worden gebruikt voor de installatie van elektronische onderdelen, softwaretests, interne certificering en fabrieksacceptatie.

Dick Verburg, CEO en oprichter MPS:
De bouw van de nieuwe productiehal heeft 10 maanden in beslag genomen. We zijn nu in staat om verschillende stappen van het productieproces te scheiden, wat onze efficiëntie in het productieproces verder verhoogt. Met deze uitbreiding zijn we klaar voor de toekomst.

Link:
– www.mps.aero