donderdag , 25 juli 2024

Emirates inflight entertainment voor de 14e keer op rij verkozen tot beste ter wereld

Emirates heeft voor de 14e keer op rij de Skytrax award weten te bemachtigen voor het beste inflight entertainment. De prestigieuze Airline Awards worden jaarlijks uitgereikt aan luchtvaartmaatschappijen en worden wereldwijd gezien als een maatstaf voor excellentie. Emirates’ inflight entertainment systeem ice werd in 2003 gelanceerd en is sindsdien toonaangevend in de industrie.

 “Het is een eer onderscheiden te worden door Skytrax voor onze toewijding aan innovatie en service. We werken hard aan creativiteit en relevantie en zijn constant bezig met het lanceren van leuke, nieuwe content die onze multinationale en multiculturele passagiers aanspreekt. Het feit dat deze awards zijn gebaseerd op directe feedback van reizigers geeft ontzettend veel voldoening en we zijn blij dat alle inspanning die we stoppen in de ontwikkeling van de Emirates Experience wederom wordt erkent”, aldus Patrick Brannelly, Emirates’ Divisional Vice President, and Customer Experience (IFEC).

Emirates is altijd een innovator geweest binnen de luchtvaart. Zo was de airline in 1992 de eerste maatschappij die tv-schermen installeerde op elke stoel in elk toestel van de vloot. Momenteel beschikt Emirates over een van de meest uitgebreide en vernieuwende entertainment en communicatie services in de lucht. Ice biedt meer dan 3.500 kanalen, inclusief meer dan honderd opties voor kinderen en 850 films van over de hele wereld.

Live tv en wifi verbinding
Naast het ongeëvenaarde aanbod aan vermakelijke content, investeert Emirates in connectiviteit en live tv voor haar klanten. Hierdoor kunnen sportliefhebbers bijvoorbeeld via Sport 24 hun favoriete wedstrijden kijken en kunnen mensen die op de hoogte willen blijven van actueel nieuws tijdens hun vlucht live uitzendingen van BBC en CNN kijken. Daarnaast is op 99% van de Emirates vliegtuigen, waaronder alle A380’s, 777-300ER’s en 777-200LR’s, wifi aanwezig. Passagiers krijgen 20mb gratis wifi-data en daardoor maken maandelijks bijna 1 miljoen reizigers verbinding aan boord van een van de vele Emirates vliegtuigen.

De ultieme ervaring wordt mede mogelijk gemaakt door het internationale team bestaande uit meer dan 21.000 cabinepersoneelsleden uit meer dan 135 landen. De crewleden, die samen meer dan 60 talen spreken, zijn getraind om iedereen die aan boord stapt te voorzien van de beste service en een onvergetelijke Emirates Experience.