woensdag , 29 mei 2024
Emirates Boeing 777-300ER

Emirates voegt vluchten toe naar Nederland

Emirates heeft aangekondigd dat wegens een sterke vraag vanuit de markt, de luchtvaartmaatschappij vijf extra vluchten per week tussen Dubai en Amsterdam toevoegt. Deze vluchten zijn een aanvulling op de al bestaande dubbele dagelijkse vlucht. De vlucht die ‘s ochtends vroeg vertrekt vanuit Amsterdam is gunstig voor reizigers naar Dubai en zorgt ervoor dat klanten een verbeterde connectiviteit hebben met bestemmingen binnen Emirates’ wereldwijde netwerk.

Vanaf 1 december 2018 worden vier extra wekelijkse vluchten toegevoegd. De vijfde extra vlucht tussen Dubai en Amsterdam start vanaf 1 januari 2019. Nadat alle vluchten zijn toegevoegd, verbindt Emirates 19 keer per week Dubai met onze hoofdstad.

Vlucht EK145 en EK146
Vlucht EK145 vertrekt vroeg in de morgen vanuit Dubai op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en arriveert op tijd in Amsterdam voor het ontbijt. * Hierdoor kunnen reizigers optimaal genieten van hun tijd in Nederland. Het vluchtschema is ideaal voor passagiers die doorvliegen vanuit een bestemming binnen Emirate’s wereldwijde netwerk naar Amsterdam. Daarnaast zal de nieuwe vlucht populair zijn voor zakenreizigers die naar Nederland reizen vanaf Johannesburg, Kaapstad, Sidney en Bangalore en voor Nederlandse vrijetijdsreizigers die terugvliegen naar Amsterdam vanaf Bangkok, Bali, Mauritius, Malediven en Sri Lanka.

De terugvlucht van Amsterdam naar Dubai, EK146, vertrekt op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag aan het eind van de ochtend en arriveert ’s avonds in Dubai*. Deze vlucht zorgt voor meer comfort voor reizigers die Dubai bezoeken en biedt passagiers een naadloze verbinding naar bestemmingen als Phuket en Johannesburg.

Boeing 777-300 ER
De nieuwe service wordt uitgevoerd door een Emirates Boeing 777-300ER in een drie-klasse configuratie, met acht privésuites in First Class, 42 ­lie-flat stoelen in Business Class en 310 ruime en ruimtelijke stoelen in Economy Class. De vlucht is een aanvulling op de twee al bestaande vluchten tussen Dubai en Amsterdam, vluchten EK147 / EK148 en EK149 / EK150, uitgevoerd door een Airbus A380.

Vanuit een cargo perspectief, de nieuwe Boeing 777 vlucht zorgt voor een capaciteit van 20 ton per vlucht. Populaire exportproducten vanuit Amsterdam zijn bloemen, geneesmiddelen en de meer algemene cargo producten. Gedurende het jaar 2017 heeft Emirates SkyCargo meer dan 90.000 export en import producten vervoerd.

 Vakantiebestemming Dubai
Reizigers die vliegen met Emirates kunnen een paar dagen in Dubai blijven voordat zij hun reis vervolgen naar een van de 160 bestemmingen uit het netwerk. Dubai is perfect voor alle soort reizigers. De stad heeft een van de grootste winkelcentra van het land en een ruime keuze aan dinermogelijkheden. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van stranden, familievriendelijke hotels, attractieparken en zelfs skipistes in de ‘Mall of the Emirates’. Dubai staat op plek vier van meest-bezochte steden wereldwijd en staat bekend om de veelzijdige mix van aanbod, van futuristische architectuur tot een levendige traditionele cultuur.

Passagiers genieten van de bekroonde Emirates’ service en gastvrijheid van de multiculturele crew, waartoe ook verschillende Nederlanders behoren, het inflight entertainment systeem met maar liefst 3.500 kanalen, 20MB inbegrepen wifi, live TV en regionaal geïnspireerde gerechten bereid door prijswinnende chefs. Families met jonge kinderen worden ook goed verzorgd door middel van speciale services en producten om een comfortabele en plezante vlucht te garanderen. Dit varieert van gratis speelgoed en speciale kids-maaltijden, tot entertainment en priority boarding. First en Business Class reizigers genieten van chauffeur service naar en van zowel Dubai als Schiphol Airport.

Link:
– www.emirates.nl