woensdag , 29 mei 2024

Emirates vervoert paarden voor de FEI World Equestrian Games™ Tyron 2018

Emirates SkyCargo, de cargodivisie van Emirates, heeft de eerste groep van 67 paarden voor de FEI World Equestrian Games™ Tyron 2018 succesvol vervoerd. De paarden werden in een Emirates SkyCargo Boeing 777 vrachtvliegtuig gevlogen van Liege in België naar Greenville-Spartanburg in de Verenigde Staten.

Meer dan 500 paarden
Dit is de eerste van in totaal 19 vluchten die Emirates SkyCargo zal uitvoeren als een speciale charter voor een van de meest belangrijke sportevenementen wereldwijd. Met meer dan 500 paarden die voor de Games worden ingevlogen, is dit de grootste luchtvaartoperatie voor paarden ooit ondernomen voor een sportevenement. Emirates SkyCargo werkt hiervoor samen met Peden Bloodstock, een leidend internationaal transportbedrijf voor paarden.

Emirates SkyCargo is bekwaam in het uitvoeren van paardentransport en vliegt regelmatig paarden over de wereld voor evenementen. De luchtvrachtuitvoerder biedt een rustige en comfortabele omgeving voor de paarden die voldoet aan de eisen gezet door nationale en internationale autoriteiten betreffende het transport van levende dieren: IATA Live Animals regulations (LAR).

Link:
– tryon2018.com
– FEI News Centre