dinsdag , 28 mei 2024

Boeing breidt samenwerking uit met Mentor Graphics van Siemens

Siemens en Boeing breiden hun bestaande samenwerking uit met Siemens Mentor Graphics -software. Dit is onderdeel van het Second Century Enterprise Systems (2CES) initiatief van Boeing om de lucht- en ruimtevaartindustrie voor te bereiden op de ontwikkelingen in de 21ste eeuw.

Boeing wil ook de komende 100 jaar marktleider blijven in de industrie met Siemens als partner. Dit doen ze door gebruik te maken van de laatste ontwerp- en productietechnologie├źn van Siemens.

Deze lange termijn overeenkomst biedt de nieuwste Siemens-technologie op het gebied van elektrisch systeemontwerp, elektronisch productontwerp en mechanische analyse. Dit dient als basis voor Boeing om consistent uitgebreide en innovatieve oplossingen te leveren aan zijn klanten.