dinsdag , 28 mei 2024

Orbit Groundschool startpunt voor nieuwe Transavia opleiding tot vlieger

Orbit Groundschool uit Arnhem gaat het theoriegedeelte van de nieuwe Multi crew Pilot License (MPL) opleiding van Transavia verzorgen. Deze klassikale theorielessen worden gegeven op Lelystad Airport.

Hiervoor ontwikkelde Orbit Groundschool een vernieuwend lesprogramma gebaseerd op ‘computer based training’ ondersteund door lessen van vakbekwame grondschool instructeurs. Alle docenten zijn in het dagelijks leven werkzaam als instructeur in de burgerluchtvaart, zoals verkeersvlieger, luchtverkeersleider, vlieginstructeur of meteoroloog.

Sinds 2003 levert Orbit Groundschool diverse luchtvaart theoretische trainingen voor onder meer de Koninklijke Luchtmacht, Marine, luchtvaartmaatschappijen, Hoge School Amsterdam en diverse partnerscholen. Daarnaast zijn ook ruim 1.200 individuele cursisten opgeleid.

De inschrijving voor de selectie van deze vliegopleiding staat open.

Links:
– jobs.transavia.com/nl-NL/mpl-opleiding
– www.orbit-groundschool.nl