vrijdag , 24 mei 2024

Boek ‘Piloot met de vijf strepen’ gepresenteerd

Op 15 maart 2019 verschijnt het boek ‘Piloot met de vijf strepen’. Het boek is voorzien van een unieke augmented reality app. Met de app, een smartphone en/of tablet kunnen kinderen aan de auteur vragen voor te lezen. Maar de verhalen komen ook tot leven met de app. Wanneer je bepaalde bladzijden uit het boek scant kan er pardoes een vliegtuig tevoorschijn komen.

Hans Nordsiek, storyteller en piloot, deelt zijn verhalen om kinderen aan te moedigen hun dromen na te jagen. Waargebeurde verhalen over zijn leven die altijd iets met luchtvaart te maken hebben en grappige, mooie of verrassende waarheden aan het licht brengen.

Uitreiking eerste exemplaar ‘Piloot met de vijf strepen’ aan drs. Pieter Elbers, president-directeur KLM.

Zelf een vliegtuig besturen! Wie droomt er niet van? Als jongeman fantaseert Hans er vaak over. Hoewel hij er niet voor in de wieg lijkt gelegd, wordt hij uiteindelijk piloot met vier strepen, gezagvoerder en instructeur. Na achtentwintig jaren bij de KLM besluit Hans zijn luchtvaartverhalen te bundelen in het boek ‘Piloot met de vijf strepen’. De grappige, leerzame en soms ontroerende verhalen nemen je mee in de wereld van de luchtvaart. Een wereld vol avontuur, belevenissen en leermomenten.

Over de auteur

Hans Nordsiek groeide op in de wereld van de luchtvaart. Als jongen bouwde hij modelvliegtuigen en uiteindelijk verliet hij na 28 dienstjaren de KLM als gezagvoerder van de Boeing 777 en 787. De verhalen uit zijn pilotenleven, vol avonturen en leermomenten, moeten gedeeld worden met elk publiek, vindt hij. Dat doet hij, waar het kan reizend met een historische Stearman-tweedekker, als The Storyteller. Hans is in 1959 geboren in Amsterdam en woont nu in Brabant. In 2010 is hij onderscheiden met de Fiets van Messel Award, een prestigieuze luchtvaartprijs.

Links:
www.ThePilotShop.nl
www.pilootmetdevijfstrepen.nl