woensdag , 29 mei 2024

Emirates op zoek naar cabin crew in Nederland


Emirates, ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij, is op zoek naar Nederlandse kandidaten die de internationale cabin crew gaan versterken. De in Dubai gevestigde luchtvaartmaatschappij houdt twee recruitment open dagen in Nederland. Op 5 april in het Radisson Blu hotel in Amsterdam en op 7 april in het Hotel NH Collection in Eindhoven. Op beide dagen start het programma om 9 uur. Geïnteresseerden kunnen hier meer te weten komen over werken bij Emirates en het leven in haar thuishaven Dubai.

Groei van de luchtvaartmaatschappij

Door continue groei is de luchtvaartmaatschappij op zoek naar zowel vrouwen als mannen om het internationale team te versterken. Zo zijn er ook dit jaar weer nieuwe vluchtroutes toegevoegd aan het Emirates netwerk en wordt de vloot uitgebreid met een selectie nieuwe toestellen. Aspirant-cabinepersoneel wordt verzocht zich online aan te melden om vervolgens een uitnodiging te ontvangen voor een van de recruitmentdagen. Deze worden gehouden op 5 april in het Radisson Blu hotel in Amsterdam of op 7 april in het Hotel NH Collection in Eindhoven.  

Selectieproces

Om te worden geselecteerd, zijn er wel een aantal voorwaarden waar geïnteresseerden aan moeten voldoen. Zo moet een kandidaat bijvoorbeeld 21 jaar of ouder zijn op het moment dat zij zich bij Emirates aansluit en een en een lichaamslengte hebben van minstens 212 centimeter, van tenen tot gestrekte armen.

Deelnemers moeten er rekening mee houden dat het selectieproces de gehele dag kan duren. Veelbelovende kandidaten worden op de dag zelf geïnformeerd over nieuwe data voor verder evaluaties en interviews.

Werken bij Emirates

Nieuwe crewleden krijgen een uitgebreid arbeidspakket met een groot aantal voordelen zoals een aantrekkelijk belastingvrij salaris, een gratis (gedeelde) accommodatie in de levendige stad Dubai, gratis vervoer van/naar het werk, medische verzekeringen en exclusieve kortingen in Dubai op producten en activiteiten. Daarnaast krijgt zowel het cabinepersoneel als hun familie en vrienden financiële reisvoordelen die gebruikt kunnen worden voor een reis terug naar huis of een andere bestemming in het uitgebreide vluchtnetwerk van Emirates.

Emirates vliegt momenteel naar 158 bestemmingen in 86 landen. De luchtvaartmaatschappij beschikt over 273 wide-body vliegtuigen en is wereldwijd de grootste gebruiker van de Airbus A380 en de Boeing 777. Emirates biedt kandidaten doorgroeimogelijkheden, belangwekkende trainingen  en een unieke werksfeer in een internationaal team bestaande uit meer dan 135 nationaliteiten.

Over Emirates

Emirates, de grootste luchtvaartmaatschappij wereldwijd, verbindt 158 bestemmingen in 86 landen via de hub in Dubai met elkaar. Sinds de start in 1985 heeft de luchtvaartmaatschappij veel lofbetuigingen vanuit de industrie en consumenten ontvangen voor haar hoge kwaliteitsservice en comfort aan boord en op de grond. Passagiers in alle klassen kunnen gebruikmaken van meer dan 4.000 kanalen op het entertainmentsysteem ice, ontvangen tot 20MB gratis wifi en kunnen genieten van regionaal geïnspireerde maaltijden bereidt door prijswinnende chefs.