woensdag , 29 mei 2024
KLM-747

KLM introduceert wireless entertainment aan boord van Boeing 747

Sinds 1 april kunnen KLM-passagiers aan boord van een Boeing 747 rechtstreeks een selectie van het inflight entertainment aanbod streamen naar hun eigen mobiele apparaten.

Passagiers kunnen met het KLM wireless entertainmentsysteem kiezen uit meer dan 200 films en series. Via een lokale server in het toestel kan de passagier gratis content streamen naar laptop, smartphone of tablet. Leverancier AirFi, de samenwerkingspartner van KLM, leverde het toegankelijke en innovatieve systeem.
KLM vervangt de komende jaren de Boeing 747’s door efficiëntere en zuinigere tweemotorige toestellen. Ondanks deze uitfasering investeert KLM in een verbeterde entertainmentbeleving voor de passagier. KLM biedt daarom, naast het huidige ingebouwde systeem, dit extra platform met een speciaal samengesteld entertainmentprogramma.

Dit systeem is alleen beschikbaar op de Boeing 747. Op de overige lange afstandsvluchten investeert KLM in WiFi waar content streaming te zijner ook onderdeel van uit zal maken.