zaterdag , 25 mei 2024

Emirates Best First Class 2019

Emirates heeft bij de 2019 TripAdvisor Travellers’ Choice awards voor vliegmaatschappijen de prijs voor Best First Class wereldwijd gewonnen. De luchtvaartmaatschappij won ook verschillende andere prijzen waaronder Best Regional Business Class Middle East, Best First Class Middle East en de algehele Travellers’ Choice Major Airline prijs voor het Midden-Oosten. TripAdvisor heeft de prijzen voor beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld toegekend op basis van de kwantiteit en kwaliteit van recensies en beoordelingen van luchtvaartmaatschappijen door TripAdvisor-flyers, verzameld over een periode van 12 maanden.

Emirates First Class

Emirates’ First Class heeft premium reizen gedefinieerd door productinnovaties zoals privésuites, de in-flight Shower Spa, de Onboard Lounge en vele andere primeurs in de branche. De nieuwste First Class-cabine van de luchtvaartmaatschappij beschikt over de geheel nieuwe privésuites, geïnspireerd op Mercedes-Benz, met schuifdeuren van vloer tot plafond, strakke designelementen, zachte lederen stoelen, hightech bedieningspanelen en sfeerverlichting.

President van Emirates Airline, Tim Clark, zei: “Emirates ‘First Class is een end-to-end-ervaring. Het begint al voordat de vlucht van start gaat – van de chauffeur luchthaven transfer naar de exclusieve incheckbalies, gebruik van de speciale Emirates-lounges en alle comfort en diensten aan boord. We hebben lang geleden de lat gelegd die definieerde hoe First Class-reizen er uit moest zien en we investeren voortdurend in product en innovatie. We zijn daarom erg blij dat onze klanten onze ongeëvenaarde First Class ervaring met deze prijs hebben erkend.”

Comfort in elke klasse

Passagiers kunnen in elke klasse aan boord van een Emirates vlucht genieten van bekroonde niveaus van comfort en zorg tijdens hun reis met Emirates. Van de warme gastvrijheid van het multinationale cabinepersoneel tot toegang tot het uitgebreide entertainmentsysteem ice met meer dan 4.000 kanalen met de nieuwste films, muziek en games. De luchtvaartmaatschappij biedt verder ook regionaal geïnspireerde maaltijden en gratis drankjes en toegewijde zorg en diensten voor gezinnen die reizen met kinderen.

Over Emirates

Emirates, de grootste luchtvaartmaatschappij wereldwijd, verbindt 158 bestemmingen in 86 landen via de hub in Dubai met elkaar. Sinds de start in 1985 heeft de luchtvaartmaatschappij veel lofbetuigingen vanuit de industrie en consumenten ontvangen voor haar hoge kwaliteitsservice en comfort aan boord en op de grond. Passagiers in alle klassen kunnen gebruikmaken van meer dan 4.000 kanalen op het entertainmentsysteem ice, ontvangen tot 20MB gratis wifi en kunnen genieten van regionaal geïnspireerde maaltijden bereidt door prijswinnende chefs.