zaterdag , 25 mei 2024

KLM meest aantrekkelijke werkgever en Travellers Choice Major Airline

KLM heeft vandaag twee publieksprijzen in ontvangst genomen. De luchtvaartmaatschappij is uitgeroepen tot meest aantrekkelijke werkgever van 2019 op basis van het jaarlijkse Randstad Employer Brand Research. Daarnaast heeft KLM de TripAdvisor Award voor Best Businessclass – Europe en de Travellers’ Choice Major Airline – Europe ontvangen.

Randstad Employer Brand Award

De Randstad Award is de jaarlijkse publieksprijs voor de aantrekkelijkste werkgevers van Nederland. Meer dan 17.000 Nederlanders tussen de 18 en 65 jaar konden kiezen uit 471 Nederlandse bedrijven. In het onderzoek beoordeelden werkenden en niet-werkenden werkgevers op onder andere primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, carrièremogelijkheden, baanzekerheid en werksfeer.

Aart Slagt, executive vice president HR & Industrial Relations KLM: “Ik ben hier ontzettend trots op. Deze award is voor alle collega’s van ons mooie bedrijf. Met de inzet van ieders individuele capaciteiten blijven we koploper in de internationale luchtvaart. In onze industrie maken juist zij het verschil. We mogen in onze handen wrijven met zulke fantastische ambassadeurs.”

TripAdvisor Award Best Businessclass – Europe en de Travellers’ Choice Major Airline – Europe.

Ook mocht KLM vandaag twee TripAdvisor-awards in ontvangst nemen. TripAdvisor is de grootste reis-reviewwebsite van de wereld en heeft meer dan 661 miljoen beoordelingen, onder meer over luchtvaartmaatschappijen. KLM ontving de TripAdvisor Award Best Businessclass – Europe en Travellers’ Choice Major Airline – Europe. Beide prijzen zijn het resultaat van alle reviews over KLM die miljoenen reizigers achterlaten op TripAdvisor.

Pieter Groeneveld, senior vice president Digital: “Dit is een prachtige erkenning voor onze service die we continu verbeteren om onze passagiers een ‘memorable experience’ te laten beleven. We zijn er dan ook heel blij mee.”