zaterdag , 25 mei 2024

Bezoek met Emirates de populairste attracties van Dubai

Emirates, ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij,  lanceert speciale tarieven op vluchten van Amsterdam naar Dubai. Bovendien bevat elk ticket ook een gratis dagpas voor Atlantis Aquaventure & The Lost Chambers – een van de populairste attracties in Dubai. Een magisch en ontspannen avontuur wacht in het grootste aquarium van Dubai, waar je van meer dan 65.000 zeedieren kunt genieten.

Gereduceerde tarieven naar Dubai

Emirates reizigers kunnen de aanbieding verzilveren door hun vlucht naar Dubai te boeken op emirates.com tot 3 november 2019, voor reizen tussen 1 november 2019 en 29 februari 2020 met uitzondering van reizen tussen 23 december 2019 en 2 januari 2020. Voor Economy Class passagiers gelden speciale tarieven vanaf € 449 en Business Class passagiers boeken tickets tegen een gereduceerd tarief vanaf € 1.999. Reizigers die tijdens de campagneduur een ticket kopen, ontvangen een e-mail van Emirates met een unieke toegangscode die in te wisselen is tegen een dagkaart voor Atlantis Aquaventure. De aanbieding geldt op returntickets van Amsterdam naar Dubai en is niet geldig voor reizigers met Dubai als tussenlanding. Het gratis Atlantis Aquaventure & The Lost Chambers ticket is geldig voor eenmalig gebruik op een dag naar keuze (maandag t/m zondag).

Avontuurlijk waterpret

Atlantis Aquaventure, gelegen aan Atlantis the Palm is meer dan een waterpark. Met recordbrekende waterglijbanen, 1,2 kilometer aan ongerept strand en een prachtig uitzicht op de skyline van Dubai is het een echte attractie voor reizigers. Ook vind je hier dolfijnen en zeeleeuwen in Dolphin Bay, een trekpleister voor het hele gezin. The Lost Chambers is het grootste aquarium van de VAE en de thuisbasis van meer dan 65.000 zeedieren, waaronder zwartpuntrifhaaien, honderden roggen uit de Arabische Zee en daarbuiten, evenals kleurrijke vissen en kwallen.

Reizigers naar Dubai kunnen naast wateravonturen ook genieten van vele andere attracties in de levendige stad, waaronder winkels van wereldklasse, iconische gebouwen, beroemde stranden, een gevarieerde en multiculturele cuisine, woestijnavonturen en ’s werelds grootste indoor skipiste. Een van de meest bezochte bestemmingen ter wereld heeft voor ieder wat wils.

Emirates Skywards Met het bekroonde frequent flyer-programma Skywards van Emirates kunnen members Skywards Miles verdienen en uitgeven wanneer ze vliegen met Emirates, flydubai of partnerluchtvaartmaatschappijen. Of wanneer ze gebruik maken van de aangewezen hotels, autoverhuurbedrijven en vrijetijds- en lifestylepartners zoals Dubai Mall en Dubai Duty Free.