zaterdag , 25 mei 2024

Boeing boekt vooruitgang bij veilige terugkeer 737 MAX

Boeing heeft de afgelopen maanden aanzienlijke vooruitgang geboekt voor de veilige terugkeer van de 737 MAX. Het bedrijf blijft met de FAA en andere wereldwijde regelgevers samenwerken aan het proces dat is opgezet voor het certificeren van de 737 MAX-software en de bijbehorende trainingsupdates. Boeing heeft ook belangrijke bestuurlijke en operationele veranderingen doorgevoerd om de focus verder aan te scherpen.

“We blijven gestage vooruitgang boeken in het veilig terugbrengen van de 737 MAX. Onze Boeing teams zijn standvastig in hun toewijding aan onze klanten en onze waarden, en de veranderingen die we nu doorvoeren, zullen onze benadering van veiligheid in ons bedrijf en de luchtvaart industrie verder versterken”, aldus Muilenburg.