woensdag , 22 mei 2024

Cathay Pacific biedt meer in-flight entertainment

De Cathay Pacific Group biedt reizigers nu vier keer zoveel keuze aan entertainmentopties om te ontdekken en van te genieten tijdens iedere vlucht.

Dit flink uitgebreide aanbod aan entertainmentopties maakt de belofte waar uit de Move Beyond campagne. Met deze campagne wil Cathay Pacific een level van service en klantervaring bereiken dat ervoor zorgt dat de luchtvaartmaatschappij bij ’s werelds beste service Brands hoort.

Reizigers kunnen zich verheugen op meer nieuwe films, meer sport, meer complete series en een breder Aziatisch aanbod dan ooit tevoren. De nieuwe live uitzendingen van de meest geweldige sportevenementen zullen ervoor zorgen dat passagiers geen enkel moment van hun favoriete sport missen tijdens een vlucht met Cathay Pacific.

Dit nieuwe aanbod zorgt ervoor dat reizigers 45 keer non-stop rond de wereld kunnen vliegen zonder iets twee keer te kijken, waardoor iedere vlucht een unieke ervaring wordt.

Cathay Pacific General Manager Customer Experience en Design, Vivian Lo, zei: “Onze passagiers vertellen ons altijd hoeveel zij genieten van hoge kwaliteit entertainment wanneer zij reizen, daarom zijn wij verheugd zoveel meer nieuwe, geweldige opties aan hen te bieden. Of het nou gaat om lachen, huilen, of spanning en sensatie, we willen dat onze passagiers alles kunnen ervaren wanneer zij met ons vliegen.”

Een bioscoop in de lucht

Reizigers van Cathay Pacific kunnen de eerste zijn die de nieuwste kaskrakerfilms te zien krijgen met het gigantische aanbod aan nieuwe films die iedere maand worden toegevoegd. Deze nieuwe films zijn op dat moment – of binnenkort – in de bioscoop te zien. Verder kunnen ze zich ook verheugen op de nieuwe samenwerking met de streamingsdienst en onafhankelijke entertainment specialist, MUBI. Cathay Pacific en MUBI hebben een collectie gemaakt van klassiekers en films die de lokale bioscoop nooit gehaald hebben. Door de constante toevoeging van enorm veel zorgvuldig uitgezochte films is er altijd meer te ontdekken tijdens de volgende vlucht.

Van begin tot het eind
Cathay Pacific’s uitgebreide collectie van films en tv-series wordt nu nog beter, met veel meer complete series om in te duiken. Cathay Pacific is één van de eerste luchtvaartmaatschappijen die meerdere seizoenen van series aanbiedt, wat betekent dat passagiers bekroonde dramaseries kunnen bingen, vanaf de eerste pilotaflevering tot aan de allerlaatste aflevering. Gecombineerd met bekende kanalen zoals HBO hebben reizigers bij Cathay Pacific altijd een serie om te kijken, helemaal vanaf het begin.

Cathay Pacific is continue bezig met het verbeteren van de reiservaring en geeft reizigers steeds meer opties om het meeste uit hun vlucht te halen. In 2020 zal de meerderheid van de vloot wifi aan boord hebben en daarbij nog meer content opties dan ooit tevoren.