vrijdag , 24 mei 2024

De 500e Vision Jet: Een revolutie in persoonlijke en zakelijke luchtvaart

Vandaag onthulde Cirrus Aircraft de Special Edition Vision Jet (SF50) om de levering van de 500e eenmotorige persoonlijke straaljager ter wereld te vieren. Al vijf jaar de best verkochte jet, heeft de Vision Jet zich bewezen als een waardevol hulpmiddel voor zowel zakelijke als persoonlijke reizen en wordt breed ingezet door Part 91 en 135 exploitanten. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi en de Cirrus IQ™ mobiele app is de G2+ Vision Jet nu meer verbonden dan ooit.

De 500e Vision Jet: Een bewijs van succes

“Met de levering van de 500e Vision Jet viert Cirrus Aircraft het marktsucces van een baanbrekend vliegtuig,” aldus Zean Nielsen, CEO van Cirrus Aircraft. De jet beschikt over geavanceerde innovaties zoals het Cirrus Airframe Parachute System® (CAPS®), Safe Return Autoland, Wi-Fi, Cirrus IQ en een reeks andere veiligheids-, comfort- en gemaksfuncties. Met de prestaties en lage operationele kosten van de G2+ Vision Jet maakt Cirrus luchtvaart toegankelijker dan ooit.

Efficiënte en Duurzame Zakelijke Vliegoplossingen

De Vision Jet kan veel van dezelfde missies uitvoeren als grotere zakenvliegtuigen, maar tegen aanzienlijk lagere bedrijfskosten. Het vliegtuig is flexibel inzetbaar voor korte regionale en langere intercontinentale vluchten en heeft een lagere brandstofconsumptie dankzij het innovatieve eenmotorige en V-staart ontwerp. Bovendien zijn alle Vision Jets compatibel met SAF-brandstof, waardoor ze een van de laagste CO2-uitstootniveaus in de algemene en zakelijke luchtvaart hebben.

Eigenaars- en Exploitantensupport

Cirrus biedt een uitgebreid ecosysteem van ondersteuningsdiensten voor Vision Jet-eigenaren gedurende hun gehele eigendomscyclus. Diensten zoals JetStream™ maken eigendom voorspelbaar door een scala aan diensten te bieden, van terugkerende training tot onderhoudsdekking.

Het ontwerp van de 500e Limited Edition

De vijf Limited Edition Vision Jet-liveries zijn ontworpen om deze industriemijlpaal te vieren, met opties in Obsidian Black en Vision Blue. Het interieur is afgewerkt in tinten van blauw, grijs en koolstofvezel, met stijlvol geborduurde 500e editie-emblemen.

Cirrus Aircraft blijft innoveren en heeft meerdere prijzen ontvangen voor zijn bijdrage aan de veiligheid en efficiëntie van luchtvaart, waaronder de prestigieuze Robert J. Collier Trophy. Met deze 500e levering onderstreept Cirrus zijn voortdurende inzet voor innovatie en veiligheid in de luchtvaart.