vrijdag , 24 mei 2024

Corendon breidt uit met Grecotel in Griekenland

Corendon heeft aangekondigd dat ze vanaf het zomerseizoen van 2024 hun aanbod in Griekenland zullen uitbreiden door een samenwerking met de bekende Griekse hotelketen Grecotel. Klanten van Corendon kunnen kiezen uit 15 nieuwe hotels en resorts van Grecotel, gelegen op populaire Griekse bestemmingen zoals Kreta, Corfu, Kos en Rhodos.

De nieuwe bestemmingen voor een zonnige vakantie

Corendon, bekend om zijn breed scala aan vakantieopties, zal vanaf volgende zomer 8 hotels op Kreta, 4 op Corfu, 2 op Kos, en één op Rhodos aanbieden. Deze toevoeging verrijkt het bestaande aanbod van Corendon in Griekenland. Grecotel, met zijn reputatie voor kwaliteit en service, brengt een assortiment van luxe 4- en 5-sterren hotels, vaak gelegen aan de mooiste stranden van deze eilanden.

Luxe en kwaliteit voorop

Grecotel staat bekend om zijn uitzonderlijke aandacht voor detail, luxe voorzieningen, en uitstekende service. De hotels bieden prachtige kamers, heerlijke gastronomische ervaringen, en professioneel, goed opgeleid personeel. Dit zorgt voor een onvergetelijke vakantie onder de Griekse zon, iets waar Corendon-klanten naar uit kunnen kijken.

Een culinaire reis door Griekenland

Een van de hoogtepunten van de Grecotel-ervaring is het LUXME® All Inclusive concept, waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid buffet en à la carterestaurants met een mix van lokale en internationale gerechten. De getalenteerde chefs gebruiken verse, lokale ingrediënten om smakelijke en diverse maaltijden te creëren. Daarnaast bieden veel van deze hotels exclusieve gastronomische restaurants en een brede selectie aan bars.

Een stap vooruit voor het toerisme op de Griekse eilanden

Atilay Uslu, oprichter van Corendon, uit zijn enthousiasme over deze samenwerking. Hij benadrukt dat de kwaliteit, service, en culinaire ervaringen die Grecotel biedt, perfect aansluiten bij de wensen van hun klanten. Dit nieuwe aanbod is een belangrijke aanwinst voor Corendon’s zonvakanties op de Griekse eilanden.

Boek nu voor de zomer van 2024

Yorg Bonami, Sales & Marketing Manager BENE bij Grecotel, drukt zijn blijdschap uit over de samenwerking met Corendon op de Nederlandse en Belgische markt. Met een aanbod van 15 hotels is er een ruime keuze voor reizigers. Hij adviseert geïnteresseerden om er snel bij te zijn, aangezien de boekingen voor de zomer van 2024 nu al vlot binnenstromen.

Dit nieuwe aanbod van Corendon, in samenwerking met Grecotel, belooft een verrijking te zijn voor de zomerreizen naar Griekenland, waarbij luxe, kwaliteit, en culinaire hoogstandjes centraal staan.