woensdag , 22 mei 2024

F AIR sluit grote deal op EATS 2023

Tijdens de 21e editie van het European Airline Training Symposium (EATS) 2023 in Portugal, heeft F AIR Ltd., een prominente vliegopleidingsschool, een baanbrekende overeenkomst gesloten met Wright Brothers Flight Technology. Deze overeenkomst markeert een nieuw tijdperk in vliegtrainingen, met de introductie van revolutionaire simulatoren in Praag.

Versterkte opleidingsmogelijkheden voor piloten

De samenwerking tussen F AIR en Wright Brothers is officieel bevestigd door Miroslav Srnec, Hoofd Training bij F AIR, en Katarina Képesiová, Sales Manager Pilot Training bij Wright Brothers. De deal omvat de aankoop van twee geavanceerde simulatoren: de Boeing 737-800 FNPT II + MCC en de Airbus 320 FNPT II + MCC. Deze state-of-the-art technologie zal naar verwachting vanaf februari 2024 operationeel zijn op de luchthaven van Praag.

Topkwaliteit in luchtvaarttraining

Met deze overeenkomst onderstrepen beide partijen hun toewijding aan geavanceerde trainingsoplossingen in de luchtvaartindustrie. De simulatoren zullen niet alleen dienen voor de trainingen van F AIR, maar zullen ook beschikbaar zijn voor Approved Training Organizations (ATO’s), luchtvaartmaatschappijen en individuele aspirant-piloten. Ze beloven een aanzienlijke verbetering in de trainingscapaciteiten van F AIR, waarmee ze zich positioneren als een vooraanstaande instelling voor luchtvaartopleidingen.

Wright Brothers Flight Technology, bekend om hun expertise in simulatortechnologie, toont zich trots op deze samenwerking. Zij streven ernaar om met hun technologie de volgende generatie piloten een ongeëvenaarde opleiding te bieden.