vrijdag , 24 mei 2024
ais jetstream

Nieuwe vliegopleiding garandeert werk

AIS Flight Academy, bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen in de luchtvaartopleiding, biedt nu een modulaire vliegopleiding voor aspirant-piloten. Deze nieuwe benadering is speciaal ontworpen voor diegenen die een carrière in de commerciële luchtvaart ambiëren, met het unieke voordeel van baanzekerheid na afronding van de opleiding.

Flexibiliteit staat centraal

De modulaire opleiding verschilt van de conventionele integrale vliegopleiding, doordat het de studenten de vrijheid geeft om de opleiding in hun eigen tempo te volgen. Dit stelt hen in staat om hun huidige baan te behouden, waardoor ze een stabiel inkomen kunnen blijven genieten terwijl ze hun droom om piloot te worden najagen.

Samenwerking met Orbit Groundschool

Voor de theoretische aspecten van de vliegopleiding, werkt AIS Flight Academy samen met Orbit Groundschool uit Arnhem. Deze samenwerking verzekert studenten van een uitstekende onderwijservaring, die essentieel is voor hun succes in de veeleisende wereld van de commerciële luchtvaart.

Baangarantie bij AIS Airlines

Een uniek aspect van de nieuwe modulaire vliegopleiding is de gegarandeerde baan bij AIS Airlines na het succesvol afronden van de opleiding. Dit biedt een aanzienlijk voordeel voor aspirant-piloten, gezien de concurrerende aard van de luchtvaartindustrie.

Vernieuwing in vliegopleidingen

Met deze stap bevestigt AIS Flight Academy zijn rol als innovator in de wereld van vliegopleidingen. De nieuwe modulaire aanpak maakt een carrière in de luchtvaart toegankelijker voor een breder publiek en weerspiegelt de veranderende behoeften en verwachtingen van hedendaagse studenten.