woensdag , 22 mei 2024

Garmin domineert 20 jaar in Avionica

Garmin heeft opnieuw zijn positie als marktleider in de avionica-industrie bevestigd. Voor het twintigste jaar op rij is het bedrijf als nummer één gerangschikt in het Professional Pilot’s Avionics Product Support Survey, een prestatie die hun voortdurende toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid onderstreept. Garmin blonk uit in alle categorieën van de enquête. Opvallend was hun score op het gebied van productbetrouwbaarheid, waar ze een indrukwekkende 9,27 behaalden, bijdragend aan een totaalscore van 8,55.

Deze erkenning is een weerspiegeling van Garmin’s consistente inspanningen om hun productondersteuning te verbeteren en te innoveren. Het bedrijf heeft recent geïnvesteerd in hun ondersteuningsinfrastructuur, inclusief de verhuizing naar nieuwe kantoren en de oprichting van de Garmin Aviation Dealer Academy. Deze ontwikkelingen benadrukken hun streven naar het leveren van hoogwaardige ondersteuning aan hun klanten.

Deze prestaties, samen met de toppositie in eerdere enquêtes, waaronder die van Aviation International News in september 2023, bevestigen Garmin’s status als een toonaangevende speler in de avionica-industrie. Hun rol in de luchtvaartsector wordt verder versterkt door innovaties zoals het Garmin Autoland-systeem, dat een significante verbetering heeft gebracht in de veiligheid en efficiëntie van de luchtvaart. Garmin’s voortdurende inzet voor kwaliteit en innovatie blijft een belangrijke factor in hun succes en leiderschap binnen de sector.