donderdag , 25 juli 2024

KLM onthult nieuw A321neo design

Binnen enkele maanden verwelkomt KLM de A321neo, een belangrijke aanvulling op de vloot. De luchtvaartmaatschappij kondigde onlangs de eerste bestemmingen aan: Kopenhagen, Berlijn, en Stockholm. Vandaag deelt KLM details over zowel de livery als het interieur van dit nieuwe vliegtuigtype. De A321neo, met in totaal dertig toestellen, wordt vanaf augustus ingezet.

Innovatieve livery en interieurdesign

De A321neo krijgt een unieke beschildering. Opvallend is de blauwe neus, ontworpen voor efficiënte vervanging, en de ‘zonnebril’ op de cockpitramen. Passagiers genieten van meer comfort door bredere stoelen, grotere bagagebakken, en moderne voorzieningen zoals USB-aansluitingen en tablethouders. Het interieur is verrijkt met blauwe accenten en speciale verlichting voor een warm welkom.

Duurzaamheid voorop

De A321neo staat symbool voor de toekomst van vliegen met vijftig procent minder geluid en vijftien procent minder CO2-uitstoot dan zijn voorgangers. Marjan Rintel, CEO van KLM, benadrukt de significante bijdrage van het toestel aan duurzamer vliegen.