woensdag , 22 mei 2024

Droomvlucht Diner steunt Hoogvliegers

Op vrijdag 12 april organiseert Fletcher Hotel-Restaurant Wings Rotterdam, in samenwerking met Hogeschool Rotterdam en Stichting Hoogvliegers, een speciale fundraisingavond genaamd het Droomvlucht Diner. Deze avond staat in het teken van het inzamelen van geld voor de Hoogvliegersdag Rotterdam, een evenement waarbij zieke of gehandicapte kinderen de kans krijgen om voor één dag piloot te zijn. De gehele opbrengst van de avond zal ten goede komen aan Stichting Hoogvliegers.

Beleef inspirerende verhalen

Gedurende het Droomvlucht Diner zullen gasten kunnen genieten van boeiende verhalen door drie gastsprekers. Deze sprekers zullen hun ervaringen delen over de inzet van de politie- en traumahelikopter, evenals de aangrijpende avonturen van Dominique Schreinemachers van de luchtmacht. Het diner biedt hiermee niet alleen een culinaire beleving, maar ook een avond vol inspiratie en bewondering.

Steun het goede doel

Door de aankoop van een zitplaats of tafel ondersteunen deelnemers direct het waardevolle werk van Stichting Hoogvliegers. Het Droomvlucht Diner vindt plaats in de evenementenhangar van Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam, gelegen aan het Rotterdam Airportplein 55. Voor een zitplaats betalen gasten 125 euro, inclusief een driegangendiner en onbeperkte dranken. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar voor 7,50 euro. De locatie is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het evenement belooft een onvergetelijke avond te worden waarbij gasten niet alleen een bijzondere ervaring beleven, maar ook bijdragen aan een prachtig doel: kinderen de dag van hun leven bezorgen. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Peter Bakker via peter.bakker@stichtinghoogvliegers.nl of 06 – 5244 2319