woensdag , 22 mei 2024

Textron vergroot aanwezigheid in Indonesië

Tijdens de Singapore Airshow hebben vertegenwoordigers van Textron Aviation en PT Smart Aviation de ondertekening van een aankoopovereenkomst gevierd. Deze overeenkomst betreft de allereerste bestelling van de Cessna SkyCourier in Indonesië, samen met vier Cessna Grand Caravan EX-vliegtuigen. De verwachting is dat de levering van deze toestellen zal starten in 2026.

Dit belangrijke moment vond plaats bij de stand van Textron Aviation in het Changi Exhibition Center in de Republiek Singapore. De deal duidt op een aanzienlijke uitbreiding van PT Smart Aviation, met name in diensten zoals weermodificatie en het vervoeren van vracht en passagiers.

Nieuwe oplossingen in de luchtvaart

De Cessna SkyCourier, een creatie van Textron Aviation Inc., onderdeel van Textron Inc. (NYSE:TXT), staat bekend om zijn efficiëntie, kostenvoordeel, en veelzijdigheid. Lannie O’Bannion, senior vice president of Global Sales and Flight Operations, onderstreepte hoe de SkyCourier de luchtvaartindustrie in Indonesië zal revolutioneren.

Uitbreiding luchtvaartmogelijkheden in Indonesië

Textron Aviation’s inzet voor het aanbieden van innovatieve oplossingen die aansluiten bij de veranderende behoeften van de luchtvaartmarkt wordt weerspiegeld in deze bestelling. Het belooft een grote vooruitgang te betekenen door het verbinden van gemeenschappen en het stimuleren van vooruitgang, zowel binnen als buiten Indonesië.

De rol van luchtvaart in de ontwikkeling van gemeenschappen

Voor PT Smart betekent de toevoeging van deze vliegtuigen een versterking van hun huidige vloot tot 23 toestellen. Deze strategische beweging benadrukt PT Smart’s toewijding aan het ondersteunen van nationale operaties en vertegenwoordigt een significante verbetering van de luchtvaartmogelijkheden in Indonesië.