donderdag , 23 mei 2024

Nieuwe frequentiekaart 2024 online beschikbaar

Aan de vooravond van het nieuwe vliegseizoen is het belang van een actuele frequentiekaart voor Nederland en België niet te onderschatten. Deze essentiële tool voor vluchtvoorbereiding en navigatie is exclusief beschikbaar voor download via de websites van The Pilot Shop en Vliegen in Nederland. Hiermee hebben piloten direct toegang tot alle benodigde frequenties voor hun vluchten.

Direct downloaden: eenvoudig en veilig

Het verkrijgen van de frequentiekaart is een eenvoudig en veilig proces, uitsluitend via online download. Belangstellenden kunnen ook persoonlijk een bezoek brengen aan The Pilot Shop, gevestigd aan de Arendweg 37c op Lelystad Airport.

Continu bijgewerkt voor maximale nauwkeurigheid

Om te garanderen dat de frequentiekaart altijd de meest actuele gegevens bevat, worden updates met regelmaat doorgevoerd. Zodra er nieuwe versies beschikbaar komen, worden deze onmiddellijk vrijgegeven. Dit zorgt ervoor dat piloten altijd over de laatste en meest accurate informatie beschikken.

Download link Frequentiekaart NL en B