zaterdag , 25 mei 2024

Bestel je KLM Business Class maaltijd vooraf

KLM biedt haar passagiers reizend in World Business Class een nieuwe service aan. Met deze service kunnen reizigers hun hoofdgerecht voorafgaand aan de vlucht kiezen en bestellen. Dit kan vanaf 45 dagen tot 24 uur voor het geplande vertrek. De optie om een maaltijd te selecteren is beschikbaar tijdens het boeken op de officiële KLM-website, via de KLM-app of na de boeking door gebruik te maken van de MyTrip-optie.

Beschikbaarheid op intercontinentale vluchten

Deze innovatieve service is nu toegankelijk op 80% van de intercontinentale bestemmingen die vanuit Amsterdam vertrekken. Het omvat routes naar uiteenlopende locaties in Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, evenals het Caribisch gebied.

Succes tijdens de testfase

Sinds de introductie van deze service in de testfase vorige zomer, hebben al meer dan 10.000 Business Class-passagiers gebruik gemaakt van de mogelijkheid hun maaltijd vooraf te bestellen. Door het grote succes van deze proef wordt de service geleidelijk verder uitgebreid naar meer bestemmingen.