dinsdag , 21 mei 2024

KLM en Air France breiden uit in Brussel

De Air&Rail Terminal van Air France en KLM in het station Brussel-Zuid is na een grondige renovatie officieel heropend. Dit evenement, bijgewoond door vooraanstaande figuren zoals Marjan Rintel, CEO van KLM, benadrukt het blijvende engagement van de luchtvaartmaatschappijen aan het Air&Rail concept. Dit initiatief is cruciaal voor het faciliteren van een vloeiende overstap tussen trein- en vliegreizen, wat essentieel is voor de moderne, duurzaam bewuste reiziger.

Een duurzame verbinding

Sinds de start in maart 2001, met meer dan 4,5 miljoen zitplaatsen op 93.000 hogesnelheidstreinen, blijft het Air&Rail aanbod een sleutelcomponent van de dienstverlening van Air France en KLM. Dit aanbod zorgt voor een efficiënte verbinding tussen België, Frankrijk en Nederland, en biedt een milieuvriendelijk alternatief voor kortere vluchten binnen Europa.

Service op maat van de reiziger

Klanten profiteren al bijna twee decennia van de geïntegreerde Air&Rail-service van Air France en KLM, die het mogelijk maakt trein- en vliegreizen in één enkele boeking te combineren. Dit levert een soepele reiservaring op, inclusief gegarandeerde verbindingen en assistentie bij vertragingen. Leden van het Flying Blue-programma genieten van extra voordelen, zoals voorrangsservices en toegang tot exclusieve lounges.

Innovatie en groei

De lancering van een zevende dagelijkse hogesnelheidsdienst tussen Brussel-Zuid en Parijs-Charles de Gaulle deze zomer onderstreept de voortdurende groei en innovatie van het Air&Rail aanbod. Tickets zijn breed beschikbaar, via de websites van Air France en KLM, de ticketbalie in Brussel-Zuid of bij reisbureaus. De Air&Rail Terminal, dagelijks geopend van 5:30 tot 18:30, symboliseert de aanhoudende vernieuwing in de reisindustrie.