zaterdag , 25 mei 2024

Stemme van droom tot realiteit in 40 Jaar

Stemme GmbH vierde onlangs haar 40-jarig jubileum met de opening van een nieuwe assemblagelijn in Pasewalk. Dit evenement markeerde een belangrijk moment in de geschiedenis van Stemme, met als eregasten de Belgische ambassadeur Geert Muylle, Patrick Dahlemann, hoofd van de Staatskanselarij, en Michael Sack, landraad van het district Vorpommern-Greifswald. Paul Vassy, verkoopdirecteur van Safran – Defense Air-Land Combat Systems, was ook aanwezig om de mogelijkheden van de Patroller te presenteren.

Innovatie en diversificatie als sleutel tot succes

De nieuwe assemblagehal symboliseert de geest van vernieuwing en rationalisatie die het bedrijf sinds 2021 drijft. Dankzij de diversificatie van producten tussen vrije tijd en utiliteit en twee grote exportklanten, Safran – Defense in Frankrijk en DZYNE Technologies in de Verenigde Staten, is de herstructurering van het bedrijf succesvol geweest. Stemme levert geavanceerde aerostructuren die door haar partners worden omgevormd tot UAV’s uitgerust met observatie- en bewakingssystemen.

Persoonlijke ervaringen benadrukken de unieke waarde van Stemme

Manfred uit Koblenz, al meer dan 20 jaar eigenaar van een Stemme, deelt zijn liefde voor het toestel door de unieke ervaringen die het biedt. Van reizen naar afgelegen locaties tot epische vluchten in de bergen; de Stemme staat centraal in zijn avonturen. Vooral de rustige vluchten na het werk, waarbij hij de motor uitzet en zweeft in de serene stilte, benadrukken het bijzondere van Stemme.

John Riedl uit Australië vertelt over zijn terugkeer naar de zweefvliegsport na 35 jaar en zijn besluit om een Stemme S10V touring motorzwever aan te schaffen. Zijn 8.000 km lange circumnavigatie van Australië is een getuigenis van de betrouwbaarheid en het superieure ontwerp van de Stemme, waardoor gebruikers buitengewone nieuwe werelden kunnen ontdekken.

Stemme’s toekomst: Voortdurende innovatie en avontuur

De viering van Stemme’s 40ste verjaardag is niet alleen een mijlpaal voor het bedrijf maar ook een eerbetoon aan de gemeenschap van piloten en avonturiers die met Stemme nieuwe hoogten en horizonten verkennen. Stemme blijft aan de voorhoede van luchtvaartinnovatie, met veelbelovende vooruitzichten voor de toekomst.