vrijdag , 21 juni 2024

Avontuurlijke zomer bij Aviodrome met de Straaljagerweken

Deze zomer stijgen de snelheden naar grote hoogten bij Aviodrome tijdens de Straaljagerweken. Van 6 juli tot en met 1 september kunnen bezoekers deelnemen aan diverse spannende activiteiten. Test je reactievermogen met het spel Flitsvlucht of ontdek of je net zulke scherpe ogen hebt als een straaljagerpiloot.

Ontdek alles over straaljagers

Ben jij een geboren straaljagerpiloot? Tijdens de Straaljagerweken kun je jouw vaardigheden testen met stoere straaljagertesten, geschikt voor bijna alle leeftijden. “Het is een geweldige manier om te ervaren hoe het is om een straaljagerpiloot te zijn,” aldus een woordvoerder van Aviodrome. Bezoekers kunnen deelnemen aan tal van extra activiteiten en leren alles over de technologie en geschiedenis van straaljagers.

Onvergetelijke Vaderdag in Aviodrome

Zondag 16 juni is het Vaderdag, de perfecte gelegenheid voor een gezellig uitje met het gezin. Bezoek Aviodrome samen met je vader en ontdek de verschillende vliegtuigen en exposities. Het belooft een dag vol avonturen te worden, waarbij je kunt genieten van de rijke luchtvaartgeschiedenis en spannende activiteiten.

Activiteiten voor jong en oud

Tijdens de Straaljagerweken biedt Aviodrome een breed scala aan activiteiten die zowel educatief als leuk zijn. Kinderen en volwassenen kunnen hun reactievermogen testen, deelnemen aan quizzen en interactieve tentoonstellingen verkennen. “We willen bezoekers van alle leeftijden inspireren en hen een kijkje geven in de wereld van de luchtvaart,” zegt de woordvoerder.

Mis deze unieke kans niet om de zomer avontuurlijk door te brengen bij Aviodrome. Of je nu komt voor de Straaljagerweken of een speciale Vaderdag, er is voor ieder wat wils.