donderdag , 25 juli 2024

Populaire koekjeswinkel breidt uit naar Schiphol

De Nederlandse koekjessensatie ‘Het Koekemannetje’ heeft haar tweede locatie geopend, ditmaal op Schiphol Plaza. Vanaf deze week zijn de geliefde koekjes ook te verkrijgen op de luchthaven, een strategische locatie die dagelijks duizenden reizigers en medewerkers trekt.

Het Koekemannetje is een fenomeen op social media en staat bekend om haar ambachtelijke koekjes. De eerste winkel, gelegen in de Negen Straatjes in Amsterdam, trekt dagelijks een rij van enthousiaste fans. Met de nieuwe locatie op Schiphol wil het bedrijf inspelen op de behoefte van reizigers aan hoogwaardige, handgemaakte snacks.

De nieuwe winkel op Schiphol Plaza is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00 uur. Deze locatie is ideaal gelegen voor zowel vertrekkende als aankomende reizigers, evenals luchthavenpersoneel, aangezien het zich voor de securitycontrole bevindt. Hierdoor kunnen alle bezoekers van de luchthaven genieten van de vers gemaakte koekjes.

Duurzaamheid en kwaliteit

Het Koekemannetje staat niet alleen bekend om haar heerlijke koekjes, maar ook om haar duurzame aanpak. Alle koekjes zijn 100% natuurlijk, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De verpakkingen zijn volledig gemaakt van duurzaam materiaal, wat betekent dat er geen plastic de winkel verlaat. Elk koekje wordt met de hand gemaakt en zorgvuldig afgewogen, met ingrediënten zoals bloem van Nederlandse bodem en hoogwaardige Belgische chocolade.

Groeiende populariteit

De populariteit van Het Koekemannetje blijft groeien, mede dankzij de sterke aanwezigheid op social media. Fans delen regelmatig foto’s en ervaringen, wat bijdraagt aan de bekendheid en aantrekkingskracht van de winkel. Met de uitbreiding naar Schiphol hoopt het bedrijf nog meer mensen kennis te laten maken met haar producten.