zaterdag , 25 mei 2024

Geüpdatete frequentiekaart 2023 nu online

In de wintermaanden is een geüpdatete frequentiekaart voor Nederland en België essentieel voor vluchtvoorbereiding en navigatie. Deze waardevolle tool is nu beschikbaar voor download via de website van The Pilot Shop en Vliegen in Nederland, waarmee piloten alle benodigde frequenties bij de hand hebben.

Eenvoudig en veilig downloaden

Het downloaden van de frequentiekaart is zowel makkelijk als veilig. Belangstellenden kunnen ook persoonlijk een bezoek brengen aan The Pilot Shop, gevestigd aan de Arendweg 37c op Lelystad Airport.

Voortdurende updates voor optimale nauwkeurigheid

Om de nauwkeurigheid en relevantie te waarborgen, worden updates nauwgezet gevolgd. Nieuwe versies van de kaart zullen worden uitgebracht zodra deze beschikbaar zijn, zodat piloten altijd de meest actuele informatie tot hun beschikking hebben.

Download link Frequentiekaart NL en B