dinsdag , 16 april 2024
General Aviation Congres

General Aviation Congres Veiligheid creeer je zelf

Onlangs publiceerde de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) het rapport “Ongevallen in de kleine luchtvaart”, waarin melding wordt gemaakt van een toename van het aantal ongevallen in onze tak van sport. In de meeste gevallen wordt de piloot aangewezen als de schuldige. Is dit terecht of spelen ook andere factoren een rol die het vliegen onveiliger maken?

Deze en aanverwante onderwerpen komen uitgebreid aan bod op het door de gezamenlijke luchtvaartorganisaties georganiseerde General Aviation Congres, dit maal met thema “Veiligheid creëer je zelf.” Ben jij benieuwd hoe je veiliger kunt vliegen? Wil je leren over het belang van Safety culture en Human factors in Safety management? Kom, want veiligheid creëer je immers zelf!

Het congres, onder leiding van dagvoorzitter Leo van de Goot, zal gehouden worden op 12 april a.s. in de ‘DeVoort hangaar’ aan de Emoeweg 19-21 te Lelystad Airport

Bevestigde sprekers: Sidney Dekker (Human Factors Adviesgroep), Maurice Peters en Erwin Muller (Onderzoeksraad voor Veiligheid), Herman Hello (Head of Training KLM).

Kosten: Leden van KNVvL en AOPA betalen slechts € 15,- (inclusief lunch en borrel). Niet leden betalen € 35,-. Organisatie is in handen van KNVvL en AOPA. Meer informatie en inschrijven: Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan !

GA_Congres_Veiligheid_creer_je_zelf