woensdag , 24 april 2024
Aviodrome

Planes and Trucks bij Aviodrome

Lelystad, 16 juli 2014 – Op 16 en 17 augustus staat Luchtvaart-Themapark Aviodrome in het teken van (lucht)transport. Speciaal voor dit weekend haalt Aviodrome kenmerkende (transport)vliegtuigen en vrachtwagens naar het park, waar bezoekers ze van dichtbij kunnen bewonderen. Tevens gaat Aviodrome terug in de tijd met de Living History Group.

Bezoekers van Aviodrome leren alles over ‘Planes & Trucks’ en alle mogelijke relaties daartussen. Tijdens dit weekend zijn – naast de gebruikelijke collectie van Aviodrome – diverse (transport)vliegtuigen en vrachtwagens te zien in het themapark. Bezoekers kunnen hun vragen stellen aan de ervaren medewerkers.

Living History Group

Tijdens het ‘Planes & Trucks’ evenement, wanen de de bezoekers zich even in WO2. De Living History Group, bestaande uit War 93rd BG Rem.Grp, War Re-enactment Group en War Horses, slaan namelijk hun kampen op bij Aviodrome. Het doel van deze groep is om de militaire geschiedenis in leven te houden door middel van het uitbeelden van eenheden uit de militaire historie. Ze komen met diverse transportmiddelen, waaronder vrachtwagens en motoren.

Programma Planes & Trucks

Houd de komende weken de website en Facebook in de gaten voor alle informatie over het evenement. Aviodrome is tijdens de zomervakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.