zaterdag , 18 mei 2024

Seppe Air Service wordt Breda Aviation

Seppe, 8 december 2014 – In januari 2015 zal de naam van Seppe Air Service wijzigen in Breda Aviation. Een naam die past bij de ambities van de vliegschool en beter aansluit bij de gewijzigde naam van het vliegveld, Breda International Airport.

Sinds 1 maart 2014 is Vliegveld Seppe omgedoopt tot Breda International Airport. Een naam waarmee de ingezette professionalisering van het vliegveld tot uiting wordt gebracht. Ook het nieuwe bedrijventerrein Breda/Seppe Airparc – uitsluitend bedoeld voor aan de luchtvaart gerelateerde bedrijven – wordt voor het einde van dit jaar opgeleverd.

Regionaal vliegveld met internationaal karakter
Breda/Seppe Airparc moet Breda International Airport aantrekkelijker maken voor zowel nationale als internationale bedrijven om zich te vestigen. De nieuwbouw bestaat onder andere uit een evenementenhal, een terminal met vergaderruimtes en acht hangars met bedrijfsruimte. Breda Aviation neemt medio januari 2015 haar intrek in het nieuwe bedrijfspand in hangaar 3. Daarnaast heeft zij een eigen incheckbalie in de nieuwe terminal.

Vertrouwd gezicht, nieuwe naam
Seppe Air Service heeft in het jaar 2014 een grote stap gezet in de verdere professionalisering van de vliegschool, o.a. door de aanschaf van een aantal nieuwe vliegtuigen en het verkrijgen van de nieuwe EASA certificering. Samen met nog een aantal andere grote vliegscholen in Nederland, mag Seppe Air Service zich een ATO (Approved Training Organisation) noemen. Met een nieuw bedrijfspand en een bijpassende nieuwe naam, is Breda Aviation klaar voor de toekomst.