vrijdag , 21 juni 2024

KLM Busservice brengt passagiers gratis naar Schiphol

Amstelveen, 8 april 2015 – Vanaf vrijdag 1 mei zet KLM een Busservice in voor passagiers die vanuit (de regio) Nijmegen en Arnhem via Schiphol naar hun bestemming willen reizen. Deze buslijn is vanaf vandaag gratis te boeken op klm.nl en bij de reisagent, voor passagiers met een KLM-ticket die vliegen met KLM of met een van haar partners. Voorwaarde hierbij is dat het vliegticket geboekt wordt met Nijmegen of Arnhem als vertrekpunt. 

Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland: KLM biedt haar passagiers uit de regio Nijmegen en Arnhem met deze service een extra comfortabele en ontspannen start of thuiskomst van de reis. Na een gedegen opstart van de speciale buslijn, volgen mogelijk nog meer busverbindingen naar Schiphol.

Met deze service komt KLM tegemoet aan de wensen van haar passagiers uit deze regio. De bussen zijn duidelijk te herkennen aan de bekende KLM-kleuren.

Comfort
Het vervoer met de KLM bus is gratis, hiermee besparen passagiers kosten voor een treinkaartje of brandstof en eventuele parkeerkosten op de luchthaven. Ook kunnen de passagiers gebruik maken van gratis WiFi in de bus. Koffie, thee, water en het KLM Inflight Magazine Holland Herald maken de reis compleet. Indien de bus onderweg vertraging oploopt, boekt KLM de passagiers kosteloos om.

De bus rijdt 7 dagen per week, tweemaal daags van Centraal Station Nijmegen en Centraal Station Arnhem naar Schiphol en retour. De bus is ook geschikt voor passagiers met een beperkte mobiliteit. Verder kunnen kinderen zonder apart kinderstoeltje meereizen in de bus. Speciale attributen (zoals een fiets of surfplank) en huisdieren worden niet door de bus vervoerd.

Hieronder vindt u het schema met de opstapplaatsen en vertrektijden van de nieuwe Busservice, met ingangsdatum 1 mei 2015.

NijmegenCentraal station ArnhemCentraal station SchipholVertrekhal SchipholPlaza ArnhemCentraal station NijmegenCentraal station
05:30 06:00 07:30 09:00 10:30 11:00
16:30 17:00 18:30 20:00 21:30 22:00