zaterdag , 18 mei 2024

Tesla Touch and Go evenement

Eindhoven Airport, 8 april 2015 – Op vrijdag 10 april ontvangt Tesla Motors b.v. relaties van Daher Socata, Cessna, Piper, Pilatus, Cirrus, FlyAeolus & NextGen op haar vestiging in Tilburg. Gedurende deze dag zullen er ‘benchmarking’ technologieën uit zowel de automotive- als de luchtvaartindustrie worden gepresenteerd. Het event wordt georganiseerd door Klink Aviation in samenwerking met Tesla Motors b.v.

De deelnemers kunnen vanaf Kempen (Budel) Airport – in een door Tesla Motors b.v. beschikbaar gestelde Tesla Model S P58D – een proefrit maken naar de assemblagefabriek in Tilburg. Om er voor te zorgen dat de gasten de maximale ‘experience’ krijgen, zal er een testrijder hierbij aanwezig zijn. In de fabriek krijgen de gasten een rondleiding in de hal waar de Tesla geassembleerd wordt. Op deze manier worden er twee transportmethoden samengebracht voor een publiek dat veel waarde hecht en ook hoge eisen stelt aan innovatieve technieken, prestaties en duurzaamheid.

Voor verdere informatie en aanmelding over/voor het Touch-and-Go event kunt u contact opnemen met: Tesla Motors b.v., Tilburg. Telefoon: 013-7999400

Link:
– http://my.teslamotors.com/en_EU/event/tesla-connects-aviation-during-our-touchandgo-event

Tesla Touch and Go evenement