woensdag , 24 april 2024

AeroPlus Flightplan 4.0 nu beschikbaar

Doesburg, 29 juli 2015 – AeroPlus Aviation Software heeft een flink aantal functies aan haar vliegplan app toegevoegd. Flightplan 4.0 is nu beschikbaar in de Apple AppStore. De meest in het oog springende veranderingen zijn:

  • Een sterk verbeterde IFR routing engine die u van de optimale route voorziet binnen het Eurocontrol gebied. Verplaats uw vluchtplan en IFR route in één keer naar SkyDemon.
  • Integratie met Onlinegar.com, zorgt er voor dat bij vluchten naar de UK of de Isle of Man het nog maar een fluitje van een cent is om aan de eisen van de UK Border Force en de politie te voldoen. De app waarschuwt u via een push bericht om een GAR (General Aviation Report) in te sturen, voor het geval u dit mocht vergeten.
  • Ook de Apple Watch wordt door de app ondersteund. In voorkomende gevallen waarschuwt deze u omtrent veranderingen in de status van uw huidige en toekomstige vliegplannen. U kunt uw vliegplan zelfs uitstellen via de Apple Watch.

Aanbieding
AeroPlus heeft een speciale aanbieding waarbij klanten gedurende een maand de vernieuwde app kunnen uitproberen. Hieraan zijn voorwaarden verbonden. Wij raden u aan dat u zich hiervan vooraf op de hoogte stelt. De actie loopt tot 31 augustus 2015.

Link:
www.aeroplusaviation.com
– AeroPlus FlightPlan iTunes