woensdag , 24 april 2024

Baby aan boord

British Airways viert het gelukkige feit dat de koninklijke baby veilig is geland. Ter ere van de komst van de babyjongen plaatste de luchtvaartmaatschappij een replica van de koninklijke ezel in de aankomsthal op Heathrow Terminal 5 om het gelukkige nieuws te delen met klanten die net waren geland.

Voor klanten die onderweg waren toen de aankondiging werd gedaan, stuurde British Airways een bericht naar alle BA vluchten over de Atlantische Oceaan voor het cabinepersoneel om het spannende nieuws door te geven aan tienduizenden klanten.

Carolina Martinoli, directeur van Brand and Customer Experience van British Airways:
We zijn verheugd dat we het nieuws over de koninklijke babyjongen kunnen delen met onze klanten die vandaag reizen en die met spanning hebben gewacht op de komst. British Airways stuurt zijn hartelijke felicitaties aan de koninklijke familie en wensen onze nieuwe Prins het allerbeste. We kunnen niet wachten om je een keer te begroeten op een van onze vluchten.