vrijdag , 24 mei 2024

LEVEL en Stichting Pink Ribbon samenwerking

De luchtvaartmaatschappij ondersteunt de Pink Ribbon campagne en draagt bij aan bewustwording van borstkanker en doneert voor onderzoek

Amsterdam, 2 oktober 2019 – Al vele jaren staat de maand oktober in het teken  van borstkanker. LEVEL gaat voor het eerst dit jaar een samenwerking aan met Pink Ribbon en ondersteunt de campagne door op alle vluchten aan boord vanaf Amsterdam de bekende roze speldjes in de vorm van een strik te verkopen. De opbrengsten hiervan zullen worden gedoneerd aan de Stichting Pink Ribbon voor educatie en onderzoek naar borstkanker.

Dit jaar is LEVEL partner van de Pink Ribbon campagne en draagt hierdoor bij aan de bewustwording van borstkanker en het stimuleren van donaties. De passagiers aan boord van de LEVEL vluchten, die vertrekken vanuit Amsterdam en Wenen, krijgen de mogelijkheid om Pink Ribbon speldjes te kopen voor 2 euro per stuk. De totale opbrengsten hiervan zullen worden geschonken aan de kankerstichting.

Tijdens deze internationale borstkankermaand wordt er intensief onderzoek gedaan naar deze vorm van kanker dat vandaag de dag, in een vroeg stadium, een grote kans op genezing heeft. Talrijke activiteiten, uitgevoerd door de stichting Pink Ribbon, hebben geleid tot aanzienlijke donaties die worden gebruikt voor bewustmaking, onderzoek en medische hulp voor patiënten met deze vorm van kanker.

Vanaf de Europese basis in Amsterdam en Wenen vliegt LEVEL short-haul naar 18 verschillende bestemmingen binnen Europa. Deze vluchten worden aangeboden tegen betaalbare prijzen met uitstekende service. Tickets zijn verkrijgbaar via www.flylevel.com.