zaterdag , 25 mei 2024

LEVEL Halloween – twee tickets voor de prijs van één

LEVEL luidt vandaag Halloween feestelijk in met een aantrekkelijke sales campagne. Als je vóór 31 oktober een ticket boekt via www.flylevel.com, ontvang je het tweede ticket gratis naar een bestemming naar keuze. De tickets zijn inclusief één stuk handbagage aan boord.

Drie dagen, twee vluchten, één ticketprijs –de vliegtuigmaatschappij telt met deze sales campagne feestelijk af tot Halloween. Passagiers die een ticket boeken tussen 29 oktober en 31 oktober krijgen het tweede ticket gratis. Dit geldt alleen voor tickets met een reisperiode tussen 4 november 2019 en 19 december 2019.

Cultuursnuiven en kerstinkopen

Ben je van plan om kerstinkopen te doen in het prachtige Wenen of Londen? Of wil je cultuursnuiven in de straten van Barcelona of de gastronomische keuken van Lissabon ontdekken? Met deze actie van LEVEL houd je nog budget over in de portemonnee voor iets extra’s. Het enige wat je hoeft te doen is een ticket boeken via www.flylevel.com met de promotiecode: LEVELHALLOWEEN.

Met de Basic fare kan je ook nog eens tot 10kg handbagage meenemen aan boord. Voor reizigers die van plan zijn om heel veel kerstinkopen te doen of veel outfits willen meenemen, is de Optima fare meer geschikt. Met deze optie kan je tot 25 kg aan bagage inchecken. De ticket sale is van toepassing op beide opties.

Alle vluchten zijn vanaf nu te boeken via www.flylevel.com.