donderdag , 23 mei 2024

Textron Aviation domineert in leveringen

Textron Aviation leidt de industrie over meerdere segmenten. Dit blijkt uit het jaarlijkse rapport van de General Aviation Manufacturers Association (GAMA). Hun succes en inzet voor klanten worden hiermee onderstreept.

Prestaties in diverse categorieën

In 2023 stond Textron Aviation aan top in diverse categorieën. Dit omvat totale jets, middelgrote jets, licht-invoer jets, zakelijke turboprops en lichte enkelmotor pistons. Hun succes toont de voortdurende inzet voor klantensucces.

Samen succes behalen

Ron Draper, de President en CEO, vertelt dat hun succes samen is behaald. Het team, de medewerkers, leveranciers en klantenfeedback spelen allemaal een rol. “Succes gaat niet alleen over cijfers. Het gaat om onze toewijding aan klanten,” zegt hij.

Kijken naar de toekomst

Textron Aviation blijft innoveren met steun van Cessna- en Beechcraft-eigenaren. Ze streven naar hogere prestaties en innovatie. Het bedrijf is trots deel uit te maken van de luchtvaartgemeenschap en kijkt uit naar verdere successen.

Deze prestaties bevestigen de leiderspositie van Textron Aviation. Ze tonen hun toewijding aan innovatie en het succes van klanten.